Водни помпи, хидрофори и аксесоари. Промишлена арматура. Екологични системи и решения. Иновационни технологии.
БУЛТЕХ СИСТЕМ ЕООД

Компостни тоалетни MullToa

Сухи компостни тоалетни MullToa (BIOLET)
MullToa 10

MullToa 10 е най-малката по обем и най-евтината компостна  тоалетна от тази гама. Тя работи също на компостния принцип.
MullToa 10 е подходящ за всеки, който не се притеснява от това, че след всяка употреба, трябва да завърти  няколко пъти дръжката, така че компостът да се смеси равномерно. Регулируем термостат помага да се адаптира капацитета на тоалетната към действителната употреба.
 MullToa 10 е подходяща  за  сезонно ползване до трима души. Когато става въпрос за околната среда, тя е също толкова добра, колкото по-големите модели.


Капацитет: 1-3 човека  за сезонна употреба.

Max мощност: 250 W

Размери:

 • Височина 65 x Ширина 55 x Дълбочина 71 cm
 • Необходимо място за поставяне 55 x 110 cm.
Сухи компостни тоалетни MullToa (BIOLET)

MullToa 25
MullToa 25 е големият брат на нашата малката MullToa 10. MullToa 25 е подходящ за сезонно ползване на 1-3 човека. Както и при другите компостни тоалетни, процесът на компостиране се извършва в самата тоалетна. Не са необходими химикали, а само стартов компостен хумус, за разграждане на остатъците. Това, което трябва да се направи е да се изпразни чекмаджето  преди началото на сезона. Субстанцията в него се е превърнала в хумус, който просто трябва да се върне в природата.
Мотор автоматично смесва компостта след всяка употреба. Така не е необходимо да се припомня на гостите или на децата, че трябва да завъртат дръжката като е при не електрическия модел MullToa 10. За мързеливия потребител, MullToa 25 е идеален избор. Наслаждавайте се на почивката на вилата с тричленното си семейство.

Капацитет: 1-3 човека за сезонна употреба.

Max мощност: 300 W

Размери:

 • Височина 65 x Ширина 55 x Дълбочина 71 cm
 • Необходимо място за поставяне 55 x 110 cm.
Сухи компостни тоалетни MullToa (BIOLET)
MullToa 55
MullToa 55 може да се сравнява с  MullToa 65, но не е за толкова натоварена употреба. MullToa 55 може да се справи с целогодишно ползване от трима души, но работи добре и при сезонна употреба от 4 човека. В такъв случай MullToa 55 може би е най-добрия модел за вас. Когато MullToa 55 се използва сезонното от четирима души, практическото тавата с  хумус трябва да се изпразва само веднъж на сезон при нормална употреба. Процесът на компостиране  се извършва в самата  тоалетна MullToa, при което се произвежда чист хумус, който може да бъде върнат в природата.

Капацитет:
 • 1-3 души за целогодишна употреба.
 • 1-4 души за сезонна употреба.

Max мощност:
355 W

Размери:

 • Височина 65 x Ширина 55 x Дълбочина 71 cm
 • Необходимо място за поставяне 55 x 110 cm.

Сухи компостни тоалетни MullToa (BIOLET)
MullToa 65
MullToa 65 е най-добрата компостна тоалетна. Тя предлага всичко, което може да се изисква по отношение на една суха компостна тоалетна, на която не и трябва канализация или вода. Този шведски продукт е единственият на пазара, който е екологично одобрен и е отличен с Swan Nordic Ecolabel. Тоалетната е с голям капацитет и може да се справи с целогодишно ползване от четирима души. Тя е удобна и практична за употреба. MullToa 65 не е просто една обикновен тоалетна. За да бъде екологично одобрена, MullToa 65 е преминал всички тестове по отношение на екологичните изисквания, функционални изисквания и качество на  отличието Swan Nordic Ecolabel. Освен големия капацитет, има предимство и по отношение на два практически показатели (за изпразване и контрол на течности), както и факта, че капакът на тоалетната разполага с двойни функции. Тоалетната е удобна  за употреба независимо от това дали ще използвате тоалетната прави или седнали. Тази тоалетна е идентична с по-малкият си брат - MullToa 55, но може да обслужва повече хора.

Капацитет:
 • 1-4 души за целогодишна употреба.
 • 4-6 души за сезонна употреба.

Max мощност:
355 W

Размери:

 • Височина 66 x Ширина 65 x Дълбочина 81 cm
 • Необходимо място за поставяне 65 x 135 cm.

Сухи компостни тоалетни MullToa (BIOLET)

Swan Nordic Ecolabel е екомаркировка, която разглежда въздействието върху околната среда на стоки и услуги през целия им жизнен цикъл от изходни съставки до отпадъци. Тя не само поставя строги изисквания спрямо въздействието на продукта към климата и околната среда, но също така поставя и изисквания за функционалност и качество на продуктите.
Nordic Ecolabel е официална екомаркировка на северните страни /Дания, Исландия, Норвегия, Финландия и Швеция/ и е основана през 1989 г. от Северния съвет на министрите. Целта на екомаркировката е да допринесе за устойчивото потребление и производство, и да помогне за развитието на е едно устойчиво общество.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.