Водни помпи, хидрофори и аксесоари. Промишлена арматура. Екологични системи и решения. Иновационни технологии.
БУЛТЕХ СИСТЕМ ЕООД
За нас

За нас

Здравейте!

Ние сме фирма, занимаваща се с търговия и продажба на промишлена арматура, компостни тоалетни, водни помпи, разширителни съдове, хидрофорни системи, управления и аксесоари за тях. Нашата фирма предлага продуктите на италианските фирми PEDROLLO и PENTAX, които са специализирани в производството на водни помпи с най-високо качество. Водните помпи намират приложение в бита, в комунални инсталационни системи, в производството, а също така в селското и животновъдното стопанства.

Гамата от предлагани от нас продукти се допълва от разширителните мембранни хидрофорни съдове на марките Varem и BESTTANK, както и автоматика за управление на хидрофорните системи на фирмите Italtecnica и NTH.

Други предлагани от нас продукти са насочени към създаването на комфорт във всички помещения на сградите. Английската фирма Demista е специализирана в  производството на нагреватели за огледала, които подобряват комфорта в банята.  Фирма ECOMAT  производител на  подови отоплителни инсталации за под  ламинирани и дървени подови настилки, а фирма Cosyfloor  е производител на подови отоплителни инсталации при подови настилки с плочки.

Ние сме единствените вносители на българския пазар на шведските компостни тоалетни MullToa- сухи компостни BIOLET MullToa и сепариращи компостни BIOLET Separera.

Всички предлагани артикули  имат  определен от производителя гаранционен срок.
Фирмата  осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Целта на фирмата е, да е в услуга на клиентите си, като им предлага не само компетентни решения, но и своето партньорство.

За нас
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.